Saturday, January 19, 2019

Het mogelijk onveilige schadelijke effecten van steroiden

Je hebt eigenlijk al naar het fitnesscentrum elke dag en werken je kont af. Je verbruikt alcohol gezonde eiwitten beeft, eet ton kip, en zie een aantal spierweefsel gewin. Je bent gelukkig. Dan nemen de nieuwe man bij health club wordt steeds enorme werkelijke snel. Hij is net gestart op 3 maanden geleden en ook hij is het in omvang alsof er geen morgen. Wat de???

Het is duidelijk dat hij weer op roids en ook uw startpunt af te vragen of je nodig hebt om te gooien handdoek in de ring of op de trein. Is het verleidelijk. Waarom werken zo hard als je alleen gaat om sub-par resultaten te zien in vergelijking met de andere man.

Steroïden ongetwijfeld werken, maar zijn ze de moeite waard? En ook zijn ze gegarandeerd?

De technische Brabbeltaal:

Talrijke onderscheidende steroïden daadwerkelijk zijn vastgesteld in planten, dieren en Fungis ook. De steroïden in verband met de spierontwikkeling heten anabole steroïden .

Anabole steroïden zijn een cursus van alle natuurlijke en kunstmatige steroïde hormonale middelen die cel ontwikkeling en de afdeling van weefsel en bot adverteren. Ze hebben niet alleen invloed op de spiermassa weefsel, maar diverse andere organen ook. Testosteron is de meest krachtige natuurlijke anabole steroïde.

Testosteron wordt voornamelijk uitgescheiden in de testicals van zowel mannen als de eierstokken van de dames. Het is de primaire man geslacht hormonaal middel. Gemiddeld is de volwassen mannelijk lichaam produceert ongeveer twintig keer de hoeveelheid testosteron van het lichaam van een volwassen dame.

Testosteron normaal verhoogt bij mannen in de puberteit en creëert ook de volgende effecten:

  • Verhoogd libido alsook erectie frequentie
  • Schaamhaar omvat bovenbenen en omhoog naar umbilicus
  • Gezichtsbeharing (bakkebaarden, baard, snor).
  • Upper lichaamshaar, periareolar haar, perianale haar.
  • Boosted neiging tot fysiek geweld of vijandig.
  • Onderhuids vet in het gezicht af.
  • Verbeterde spiermassa uithoudingsvermogen evenals massa.
  • Verdieping van de stem.
  • De groei van de appel van Adam.
  • Ontwikkeling van spermatogene cellen in testikels, de mannelijke vruchtbaarheid.
  • Ontwikkeling van de kaak, wenkbrauw, kin, neus en ook de renovatie van het gezicht bot vormen.
  • Schouders verbreden alsmede verbeterde ribbenkast.

De gevaren:.

De bijwerkingen van het gebruik van anabole steroïden zijn afhankelijk van het soort medicijn, dosering, gebruiksperiode en individuele gevoeligheid en tevens reactie.

Om direct met u, er zijn veel meer verhalen en misvattingen over steroïden resultaten dan kunt u een stok kunt steken met. Toch een paar van de veel meer typische evenals vastgelegde resultaten zijn onder andere extreme acne, hoge cholesterol, hoge bloeddruk, impotentie, en ook stemmingswisselingen.

Dus als je denkt dat je kunt omgaan met dat, na dat je goed om te gaan ... Nou, eigenlijk niet.

Naast de gecontracteerde testicals, kunnen individuen die grote doseringen te nemen (zoals wat er nodig is voor spier winst) de controle over hun gevoelens te verliezen en ook uiteindelijk op een chagrijnig en echt agressief. Little punten kunnen ze hysterisch gek. Dit is wat wordt genoemd "roid rage" genoemd.

Een case study uitgebracht in de Australian Medical Journal (165: 222 -26) onderzoek van het bewijsmateriaal met betrekking tot de effecten van anabole steroïden op de geest.

De instantie gericht op een 29-jarige bodybuilder die zijn betere helft dood te slaan met behulp van een hulpmiddel beschreven als een klauwhamer. Terwijl hij vastbesloten deze vreselijke daad, zijn 4 kinderen bleven in één deel van het huis. Hij daarna zichzelf in het hoofd geschoten. Voordat dit incident, had zijn woonplaats leven geroepen "happy.".

Deze man had daadwerkelijk gebruikt steroïden op en af ​​voor meerdere jaren, en 7 weken voor de moord, had hij een steroïde stack waaronder Winstrol-V evenals sustanon, zowel injecteerbare steroïden gebruikt. Een latere urine onderzoek bleek dat hij bovendien gebruikt Valium, een spier depressieve en ook anti-angst-medicatie.

Dit suggereert niet als u steroïden u mosting kans om het te verliezen en uiteindelijk op een streek ongelooflijk hunk nemen. Maar het absoluut noemt waarschuwing klokken.

Veel meer slecht nieuws - De problemen niet stoppen wanneer u stopt met roids niet. Personen die steroïden gebruiken kan een beroep op hen te maken. Dat geeft aan dat ze zullen zeker gaan door terugtrekking wanneer ze stoppen met het gebruik van. Ze kunnen ziek voelen om hun maag krijgt, frustraties, zweten een heleboel, echt duizelig en worden ontmoedigd.

Ook zijn ze verboden - (In het geval dat u vragen) :.

Steroïden wettig zijn voor gebruik door dierenartsen en ook artsen maar het is illegaal om te verkopen of kopen ze op straat. Wanneer steroïden worden verkocht op straat of in een health club, ze zijn meestal gemengd met diverse andere dingen die net verhoogt uw gevaren.

Steroïden zijn bovendien verboden uit amateursport zoals de Olympische Spelen en meest gespecialiseerde sport. Verschillende Olympische professionele atleten hebben hun medailles verloren nadat ze werden geëvalueerd en ontdekt steroïden hebben gebruikt om de massa op.

Zijn ze Assured :.

Steroïden gaat om uw spiermassa te vergroten - Veruit.

No comments:

Post a Comment