Monday, January 14, 2019

Vad du måste förstå om anabola steroider

Tror du att du lär dig om steroider? Behöver veta vad de handlar om? Jag har faktiskt skrev den här artikeln för att erbjuda dig lite steroid kunskap.

Vad är dem?

Anabola steroider är syntetiska versioner av testosteron, kroppens alla naturliga könshormonet. Anabola steroider har faktiskt varit iögonfallande till professionella idrottare samt kroppsbyggare på grund av det faktum att de ökar dimensionen och även seghet muskelvävnader. De ökar också aggression och även konkurrens, vilket kan vara att föredra attribut i idrottsaktiviteter samt i hälsoklubb.

Exakt hur är anabola steroider används som droger?

Generellt anabola steroider kan rekommenderas att annonsera aptiten, öka ben utveckling, skapa manliga pubertetsåldern, för att minska effekterna av muskelvävnad slösa från långlivade förhållanden, såsom cancerceller eller aids, liksom kan avslöja garanti som en manlig födelse kontrollera. De mediciner är lätt tillgängliga som dental piller, injicerbara steroider, samt hud fläckar.

Hur gör anabola steroider Arbete?

Anabola steroider förändra muskelmassa och styrka. Steroiderna åstadkomma en förbättrad produktion av friska proteiner, som är byggstenar av muskel (föreslår flera byggstenar mer möjligheten av muskelmassa och uthållighet). Nedan är vetenskapen nedan.

När en steroid förbrukas antingen oralt eller med hjälp av injektion, färdas den till androgenreceptorer belägna inom de talrika cellerna. Denna länk slår på hormonellt medel receptor utveckla en bärar-RNA, vilket innebär DNA för att konstruera specifika friska proteiner (muskelbyggande block). Dessa proteiner resa i hela kroppen skapar anabola / tillväxtreaktioner. Även om anabolism är den huvudsakliga aktiviteten av steroider, de också extrahera flera olika andra önskvärda och ofördelaktiga resultat.

Så kan de arbetar? Ja, det finns ett behov av att ta dem NO existerar möjliga betydande negativa effekter? VERKLIGEN. Fortfarande låter okej att ta steroider? Fortsätt läsa.

Vilka är farorna med att använda anabola steroider?

Förutom att öka muskelmassa seghet samt massa, resultatet av att ta anabola steroider innefattar skadliga modifieringar i kolesterolnivåer, högt blodtryck, akne, leverskada, och modifieringar av ramen för den vänstra ventrikeln av hjärtat, vilka är flera av symtom som kan leda till hjärt-kärlsjukdom.

Anabola steroider har en androgen eller viriliserande effekt, vilket tyder på att de påverkar manliga egenskaper, såsom påpekats över. Anabola steroider påverkar uppkomsten av puberteten, tillväxt av klitoris hos kvinnor samt penis i manliga barn (påverkar inte storleken på penis hos vuxna men kan minska testiklarna) ökade storleken på sjungande ackord och odling av den röst, ökad kroppsbehåring (bröst, rygg), samt tidig skallighet hos individer predisponerade för det. Ytterligare negativa effekter minskas fertiliteten samt testikulär atrofi (kontraktion).

Mycket mer möjliga kända negativa effekter som Steroid kunder Fara:

  • Förbättrad leverfunktion.
  • Klinisk depression av naturliga testosteron Manufacturing.
  • Rise i kolesterolnivåer och högt blodtryck
  • Förvandlad Thyroid Feature.
  • äsblod.
  • illväxt av byst celler hos män
  • insulinokänslighet
  • Androgena Biverkningar såsom håravfall, förstorad prostata, fet hud, retention vatten (typiskt utseende), förbättrad kroppsbehåring till bröstet och tillbaka.
  • ämmad utveckling om du är en ung vuxen.
  • De orals likaså tenderar att skapa illamående eller kräkningar, glapp i tarmarna, oegentligheter, samt kräkas.
  • Kan påskynda utvecklingen av tumörer.

Problemet är med många när du får på det du kanske inte har för avsikt att komma bort det så bra som du kommer helt enkelt att underhålla öka dina möjligheter att få alla dessa negativa effekter vid varje given tidpunkt. Den typ av negativa effekter som damer upplever när de väljer att använda sig av dessa läkemedel, särskilt de androgena uppstickare som testosteron är en hel del ännu värre än ovanstående.

Tillgång

När det gäller lättillgänglighet, är verkligheten den att de är olagliga föreningar utan en klinisk recept, så din lättillgänglighet kommer att ske genom den svarta marknaden (allt gott som för kvalitet). Dessutom, om du får fångas i sin ägo utan recept du kan möta upp till 5 år bakom galler!

Budskap till alla som kan ha trott det gäller tar steroider

Inte riktigt känner kravet att ta mediciner för betydande vinster bara för att de kan visas det i sak i ditt gym. Att uppnå stora vinster tar ansträngning och patienter men det är aldrig en mycket bättre känsla än att sträva samt uppnå något ENORM i slutet av det.

Om du kämpar eller känner att du behöver lite hjälp får sedan några professionell rådgivning. Jag kan garantera dig att de resultat som du kan övervinna en 12 veckors tid med en specialisthjälp säkert kommer att göra dig fråga dig själv varför du någonsin också anses steroider.

No comments:

Post a Comment