Saturday, January 19, 2019

Mahdollisesti Unsafe Haitalliset vaikutukset Steroidit

Olette todella menossa kuntokeskukseen arjen ja työ teidän Butt pois. Nautit alkoholia terveellisiä proteiinin vapisee, syödä tonnia kana, ja nähdä lihaskudosta hyötyä. Olet iloinen. Sitten huomaat uuden miehen kuntoklubi on tulossa valtava todellinen nopeasti. Hän vain aloitettu 3 kuukautta sitten ja hän saattamisella koosta kuin huomista ei. Mitä???

Selvästi hän saa roids ja myös oman alkanut ihmetellä onko sinun heittää pyyhkeen tai junaan. On houkuttelevaa. Miksi toimii niin kovasti, kun olet vain menossa nähdä sub-par tuloksia verrattuna monien muiden kaveri.

Steroidit epäilemättä työtä, mutta he ovat sen arvoista? Ja myös he taattu?

Teknisen siansaksaa:

Lukuisat erottuva steroideja yksilöitiin kasvien, eläinten ja myös fungis. Steroideja liittyy lihasten kehittämiseen kutsutaan anaboliset steroidit .

Anaboliset steroidit ovat tietysti kaikki luonnolliset ja keinotekoiset steroidi hormonaaliset aineet, jotka mainostavat solujen kehitystä ja osasto kudoksen ja luun. He eivät vain vaikuta lihasmassaa kudosta mutta useita muita elimissä samoin. Testosteroni on tehokkain luonnollinen anabolinen steroidi.

Testosteroni on lähinnä erittyy testicals ja miehillä sekä munasarjat naisten. Se on tärkein mies sukupuoli hormonaalista agentti. Keskimäärin aikuisen miehen keho tuottaa noin kaksikymmentä kertaa määrä testosteronia aikuisen naisen ruumis.

Testosteroni yleensä tehostaa miehillä murrosiässä ja luo myös nämä vaikutukset:

  • Raised libido ja myös erektio taajuus
  • Häpykarvat sisältää reidet sekä ylös kohti napa
  • Kasvojen hiukset (pulisongit, parta, viikset).
  • Ylävartalon hiukset, periareolar hiukset, perianaalialueen hiukset.
  • Kasvatti taipumus fyysistä väkivaltaa tai vihamielinen.
  • Ihonalaisen rasvan kasvot vähenee.
  • Lihasmassan kasvun kestävyys sekä massan.
  • Syventäminen ääni.
  • Kasvu aataminomena.
  • Kehittäminen spermatogeenisten solujen kivekset, miehen hedelmällisyyteen.
  • Kehittäminen leuan, kulmakarvojen, leuka, nenä, ja myös saneeraus kasvojen luun muotoja.
  • Olkapäät laajentaa sekä rintakehää kasvaa.

Vaarat :.

Sivuvaikutuksia anaboliset steroidit vaihtelevat sellaista lääkettä, annoksen, ajan käytön sekä yksilöllinen herkkyys ja myös reaktio.

Suoraksi kanssasi, siellä on paljon enemmän juttuja ja väärinkäsityksiä steroidi tuloksia kuin voit säkissä kepin klo. Silti muutamia paljon enemmän tyypillinen sekä kirjattu Tuloksissa mukana äärimmäinen akne, korkea kolesteroli, korkea verenpaine, impotenssi, ja myös mielialan vaihtelut.

Joten jos uskot voit käsitellä, että sen jälkeen, että olet hyvä mennä ... No, ei oikeastaan.

Lisäksi sopimus testicals, henkilöt ottamaan suuria annoksia (kuten mitä tarvitaan lihas voitto) voi menettää valvoa niiden tunteita ja myös päätyä äkäinen ja todella aggressiivinen. Pikku pisteitä voi tehdä niistä hysteerisesti hullun. Tämä on ns "roid villitys".

Tapaustutkimus julkaistiin Australian Medical Journal (165: 222 -26) tutki todisteet anabolisten steroidien mieleen.

Ilmentymä keskittynyt 29-vuotias kehonrakentaja joka löi parempi puoli kuoliaaksi käyttämällä välineenä kuvata kynsiä vasara. Vaikka hän teki tämän kauhean teko, hänen 4 lasta jäi yksi osa talon. Hän sen jälkeen ampui itseään päähän. Ennen tätä tapausta, hänen asuntoonsa elämänsä oli kutsuttu "onnellinen.".

Tämä mies oli itse asiassa käyttää steroideja päälle ja pois päältä useita vuosia, ja 7 viikko ennen murhaa, hän oli käytetty steroidi pinon kuten Winstrol-V sekä sustanon, sekä ruiskeena steroidit. Myöhemmin virtsa tutkimus paljasti, että hän lisäksi käytetty Valium, lihas lääkkeiden ja myös ahdistuneisuutta lääkitys.

Tämä ei viittaa siihen, jos otat steroideja olet mosting todennäköisesti menettää sitä ja päätyä järkyttynyt uskomaton kimpale. Mutta ehdottoman kutsuu varoitus kelloja.

Paljon enemmän Bad News - Ongelmat eivät lopu, kun lopetat roids myöskään. Yksilöt, jotka käyttävät steroideja voi luoda riippuvuutta niistä. Joka osoittaa ne varmasti menevät läpi peruuttamista, kun ne lopettaa hyödyntäen. He voivat pahoin heidän vatsaan, on turhautumisen, hiki paljon, todella huimausta ja olla masentunut.

Myös ne ovat kiellettyjä - (Jos olit kuulusteluissa) :.

Steroidit ovat laillisia käyttöön eläinlääkärit ja myös lääkärit mutta se on laitonta myydä tai ostaa niitä kadulla. Kun steroideja markkinoidaan kadulla tai kuntokeskus, ne ovat yleensä sekoitetaan useita muita asioita, jotka vain se nostaa vaaroja.

Steroidit on lisäksi kielletty mistä amatööriurheilua kuten olympialaiset ja eniten asiantuntija urheilua. Useita Olympic ammattiurheilijoita ovat menettäneet mitalit kun ne arvioitiin ja löydettiin käyttäneen steroideja massa ylös.

Ovatko ne Varma :.

Steroideja aikoo lisätä lihasmassaa - Ylivoimaisesti.

No comments:

Post a Comment