Saturday, January 19, 2019

Potenciálne nebezpečné Nežiaduce účinky steroidov

Ste skutočne ísť do fitness centra každý deň a pracovať zadok off. Budete konzumovať alkohol zdravý proteín trasie, jesť tony sliepky, a vidieť nejaký svalový zisk tkaniva. Si šťastná. Potom môžete sledovať nový človek v klube zdravia je stále obrovský skutočný rýchlo. Začal pred 3 mesiacmi a aj on je uvedenie na veľkosti, ako neexistuje žiadny zajtrajšok. Čo???

Je zrejmé, že sa dostane na roids a tiež vaše predvolené sa pýtať, či je potreba zahodiť do uteráka alebo nastúpiť do vlaku. Je to lákavé. Prečo funguje tak ťažké, keď ste len uvidí sub-par výsledky v porovnaní s rôznym iným chlapom.

Steroidy nesporne pracovať, sú však oni stojí za to? A tiež sa im zaručená?

Technický Gibberish:

Početné výrazné steroidy boli skutočne identifikované rastlín, zvierat a tiež fungis. Steroidy spojené s vývoj svalov sa nazývajú anabolické steroidy .

Anabolické steroidy sú priebeh všetkých, prírodných a umelých steroidných hormonálnych látok, ktoré inzerujú vývoj buniek a oddelenia tkanív a kostí. Sú to nielen vplyv na svalovej hmoty tkaniva, ale rôzne iné telesné orgány rovnako. Testosterón je najsilnejší prírodný anabolický steroid.

Testosterón sa vylučuje hlavne v testicals samcov, rovnako ako vaječníkoch ženy. To je hlavný muž sex hormonálnej činidlo. V priemere pre dospelých mužské telo vytvára približne dvadsaťnásobok množstva testosterónu tela dospelého dámy.

Testosterón obvykle zvyšuje u mužov v puberte a tiež vytvára tieto vplyvy:

  • Zvýšený libido a tiež erekcie frekvencie
  • Ochlpenie zahŕňa hornej nohy, ako aj so smerom k pupku
  • Fúzy (kotlety, fúzy, fúzy).
  • Horná časť tela vlasy, periareolar vlasy, perianálny vlasy.
  • Posilnili sklon k fyzickým násilím či nepriateľské.
  • Podkožný tuk v tvári klesá.
  • Vylepšená hmotnosť výdrž svalov, rovnako ako hmotnosť.
  • Prehĺbenie hlasu.
  • Rast jablká Adamova.
  • Vývoj spermatogénnych buniek v semenníkoch, mužskú plodnosť.
  • Vývoj čeľuste, obočie, brady, nosa, a tiež renovácie tvarov tváre kostí.
  • Ramená rozšíriť rovnako ako sa zvyšuje hrudného koša.

Nebezpečenstvo:.

Vedľajšie účinky použitia anabolické steroidy sa líšia v závislosti od druhu prípravku, dávky, doby použitia, ako aj individuálnej citlivosti a tiež reakcie.

Ak chcete byť úprimný, existuje veľa ďalších príbehov a mylných predstáv o steroidných výsledkov, než môžete strčiť klacek na. Ešte pár z oveľa typickejší, ako aj zaznamenané výsledky zahŕňajú extrémne akné, vysoká hladina cholesterolu, vysoký krvný tlak, impotencia, a tiež zmeny nálad.

Takže ak si myslíte, že môžete sa s tým vysporiadať, po ktorej máte dobré ísť ... No, v skutočnosti nie je.

Okrem zmluvných testicals jedinci, ktorí užívajú veľké dávky (ako to, čo je pre svalovú zisk požadované) môže stratiť kontrolu nad svojimi pocitmi a tiež skončiť mrzutý a naozaj agresívne. Malé body môžu urobiť je hystericky šialený. To je to, čo sa nazýva "roid šialenstvo".

Prípadová štúdia prepustený v austrálskom Medical Journal (165: 222 -26) skúmal dôkazy o účinkoch anabolických steroidov na mysli.

Inštancie sa sústredil na 29-ročného telo tvorca na ktorý porazil svojej drahej polovičke k smrti využívajúce nástroj popisovaný ako kladivom. Kým spáchal tento hrozný čin, jeho 4 deti zostali v jednej väčšej časti domu. Ten potom, čo sám strelil do hlavy. Pred týmto incidentom, jeho život rezidencie bol nazývaný "šťastný.".

Tento muž mal skutočne použité steroidy zapnutie a vypnutie po dobu niekoľkých rokov a 7 týždňov pred vraždou, ktorú používal steroidy stoh vrátane winstrol-V, rovnako ako Sustanon, obe injekčné steroidy. Neskoršie vyšetrenia moču ukázal, že on navyše využil Valium, svalové tlmivý účinok a tiež anti-úzkosť lieky.

To nenaznačuje, ak užívate steroidy ste mosting pravdepodobné, že ju stratí a skončí tým, že rozrušenie neuveriteľný kus. Ale to absolútne volá výstražné zvony.

Much More Bad News - Problémy sa nezastaví, ak prestanete užívať roids jeden. Jednotlivci, ktorí využívajú steroidy môže vytvoriť závislosť na nich. , Ktorá označuje, že sa bude určite prejsť odstúpenie od zmluvy, keď prestal využitie. Môžu sa cítiť zle od žalúdka, majú frustrácie, potiť veľa, ale naozaj pocit závraty a byť skľúčený.

Rovnako sú zakázané - (V prípade, že ste boli dotazovanie):.

Steroidy sú legálne pre použitie veterinári a tiež lekárov však to je nezákonné predávať alebo nakupovať je na ulici. Ak sú steroidy predávané na ulici alebo v klube zdravia, oni sú typicky zmieša s rôznymi inými vecami, ktoré práve vyvoláva svoje nebezpečenstvo.

Steroidy sú navyše zakázaný od amatérskych športov, ako sú olympijské hry a najviac špecializované športov. Niekoľko olympijských profesionálni športovci stratili medailí potom, čo boli vyhodnotené a zistil, že používajú steroidy masové nahor.

Sú Zaručená:.

Steroidy sa chystá zvýšiť svalovú hmotu - Zďaleka.

No comments:

Post a Comment