Saturday, January 19, 2019

Potențial Nesigure Efectele adverse ale Steroizii

Ai fost de fapt, merge la centrul de fitness de zi cu zi și de lucru de pe fundul tău off. Tu consuma alcool sănătos înfioară proteine, mananca tone de găină, și să vedem unele câștig de țesut muscular. Esti fericit. Apoi observi omul nou la clubul de sănătate este obtinerea imens reale rapid. Tocmai a început acum 3 luni și, de asemenea, el introducerea pe dimensiunea ca nu exista nici mâine. Ce???

În mod clar el devine pe roids și, de asemenea, locația de pornire să se întrebe dacă este necesar să mandrina în prosop sau pentru a obține în tren. E tentant. De ce funcția atât de greu atunci când ești doar de gând pentru a vedea rezultatele sub-par în comparație cu diverse alte tip.

Steroizi, fără îndoială, locul de muncă, cu toate acestea ele sunt în valoare de ea? Și, de asemenea, sunt ele garantate?

PĂSĂREASCĂ tehnică:

Numeroase steroizi distincte au fost identificate de fapt , în plante, animale, și , de asemenea Fungis. Steroizii asociate cu dezvoltarea musculare sunt numite steroizi anabolizanți .

steroizi anabolizanți sunt un curs de toate-naturale, agenți hormonali steroizi și artificiale care fac publicitate dezvoltarea celulelor și Departamentul de țesuturi și oase. Ei nu avea impact numai asupra tesutului masei musculare, dar diverse alte organe ale corpului, de asemenea. Testosteronul este cel mai puternic steroid anabolizant naturale.

Testosteronul este secretat în principal în testicals de masculi precum ovarele doamnelor. Este agentul hormonal primar sex om. În medie, corpul de bărbați adulți generează aproximativ douăzeci de ori mai mare decât cantitatea de testosteron din organism o doamnă adult.

Testosteronul stimulează în mod normal, la bărbați la pubertate și, de asemenea, creează aceste efecte:

  • libido crescut si, de asemenea, frecvența de erecție
  • părul pubian include partea superioara a picioarelor precum și în sus spre ombilic
  • păr facial (perciuni, barbă, mustață).
  • păr partea superioară a corpului, păr periareolara, păr perianale.
  • propensiune Amplificat pentru violență fizică sau ostil.
  • țesutului adipos subcutanat în scădere față.
  • Îmbunătățită rezistența masei musculare precum și de masă.
  • Îngroșării vocii.
  • Creșterea mărul lui Adam.
  • Dezvoltarea celulelor de spermatogeneză la nivelul testiculelor, fertilitatea masculină.
  • Dezvoltarea maxilarului, sprâncene, bărbie, nas, și, de asemenea, renovarea feței forme osoase.
  • Umerii largi precum și creșteri coaste.

Periculosii:.

Efectele secundare ale utilizarii steroizi anabolizanți diferă în funcție de tipul de medicament, doza, perioada de utilizare precum și sensibilitatea individuală și, de asemenea reacție.

Pentru a fi sincer cu tine, sunt mult mai multe povești și concepții greșite despre rezultatele de steroizi decât vă puteți poke la un stick. Totuși, câteva dintre mult mai tipic precum și a înregistrat rezultate includ acnee extreme, nivel ridicat de colesterol, hipertensiune arteriala, impotenta, si, de asemenea, modificări ale dispoziției.

Deci, dacă considerați că puteți face cu faptul că, după ce că ești bun pentru a merge ... Ei bine, de fapt, nu.

Pe lângă testicals contractate, persoanele care iau doze mari (cum ar fi ceea ce este necesar pentru creșterea masei musculare) poate pierde controlul asupra sentimentelor lor și sfârșesc prin a fi capricios și într-adevăr, de asemenea, agresiv. puncte mici pot să le facă isteric nebun. Aceasta este ceea ce se numește „nebunia roid“.

Un studiu de caz lansat în Australian Medical Journal (165: 222 -26) a examinat probe cu privire la efectele steroizi anabolizanți asupra mintii.

Instanța centrată pe un constructor de corp în vârstă de 29 de ani, care a bătut-o jumătate lui mai bine la moarte folosind un instrument descris ca un ciocan cu gheare. În timp ce el a comis acest act îngrozitor, cei 4 copii a rămas într-o mai parte a casei. El, după care sa împușcat în cap. Înainte de acest incident, viața lui de ședere a fost numit „fericit.“.

Acest bărbat a folosit de fapt, steroizi pe și în afara de mai mulți ani, și 7 săptămâni înainte de crimă, el a folosit un teanc de steroizi, inclusiv Winstrol-V, precum și Sustanon, ambele steroizi injectabile. Un examen de urina mai târziu, a arătat că el a folosit suplimentar Valium, un depresor musculare și, de asemenea, medicamente anti-anxietate.

Acest lucru nu sugerează dacă luați steroizi sunteți mosting probabil să-l piardă și sfârșesc prin a fi o bucată de necrezut supărat. Dar este nevoie de absolut clopote de avertizare.

Mult mai multe vești proaste - Problemele nu se opresc atunci când încetați să luați roids fie. Persoanele care folosesc steroizi pot crea o încredere în ele. Acest lucru indică faptul că vor merge cu siguranță prin retragere, atunci când renunțe la utilizarea. Ei se pot simți rău la stomac lor, au frustrari, sudoare o mulțime întreagă, într-adevăr se simt amețit și să fie abătut.

De asemenea, acestea sunt interzise - (In cazul in care a fost sub semnul întrebării) :.

Steroizii sunt legale pentru utilizarea de către medicii veterinari și, de asemenea, medicii cu toate acestea, este ilegal de a vinde sau de a le achiziționeze de pe stradă. Atunci când steroizii sunt comercializate pe stradă sau într-un club de sănătate, acestea sunt, de obicei, amestecate cu diferite alte lucruri pe care le ridică doar pericolele tale.

Steroizii sunt scoase în afara legii în plus de la sportul de amatori, cum ar fi Jocurile Olimpice și sporturile cele mai specializate. Mai mulți sportivi profesioniști olimpici și-au pierdut medaliile după ce au fost evaluate și au descoperit că au folosit steroizi pentru masă în sus.

Sunt asigurat :.

Steroizi vor creste masa musculara - De departe.

No comments:

Post a Comment